Funksjonærer

NY OG OPPDATERT FUNKSJONÆRLISTE (PR. 27. JULI)


Onsdag 25. juli

276 funksjonærer er klare til NM jr.

Vi har nå klar en helt oppdatert funksjonærliste. Det er noen vesentlige endringer fra tidligere lister: En del av funksjonærene må stille opp i flere øvelser, i tillegg til sin «hovedøvelse». Dette gjelder for dommere/funksjonærer i tekniske øvelser. Det er da viktig at både funksjonærlista og tidsskjema leses veldig nøye.

Vennligst si fra hvis du ser kombinasjoner som ikke kan gå sammen med tidsskjema og de oppgavene du er satt til!

Send melding til Runolv Stegane: runolv@venstre.no.

Når du kommer til NM jr.: Husk å gå innom stevnekontoret først. Der henter du akkrediteringskort og bekledning. Frammøte for banedommere er utenfor gjerdet i nordre sving (mot elva).


Fredag 20. juli

Det er nå kun en uke til alt braker løs i idrettsparken i Prestfoss. Hovedkomiteleder sender i dag ut en statusoppdatering som du kan lese her. Dommere og funksjonærer ute på banen bør studere tidsskjemaet ekstra nøye, og i tillegg bør alle notere seg dugnader og møter som du finner tidspunktene for i brevet av 11. juli.


Torsdag 12. juli

Det er igjen tid for viktig informasjon for alle funksjonærer. Hovedkomiteen sendte 11. juli ut informasjon om dugnader og møter i de forskjellige avdelingene – legg spesielt merke til kick-off søndag 22. juli og dugnader/møter i perioden 13. juli og frem til arrangementstart. Ta en kikk på brevet med datoer og informasjon. I denne pdf-en finner du også en oversikt over funksjonærene i de forskjellige avdelingene (oppdatert 26.07).


Takk for at du har sagt ja til å stille som funksjonær, dommer eller medhjelper i vårt store arrangement 27.-29. juli! Her kommer en orientering om mesterskapet samtidig som vi gir deg et godt tilbud:

TILBUD OM NM-DRESSER FOR FUNKSJONÆRER

Trimtex sponser junior-NM og Sigdal Friidrettsklubb
Samtlige funksjonærer vil bli kledd opp med produkter fra Trimtex, etter at Sigdal Friidrettsklubb har inngått avtale om levering av klær både til NM og til klubbens øvrige aktivitet. Funksjonærene får gratis T-skjorte og tynn trøye med lang arm i moderne design og kvalitet. I tillegg tilbys alle funksjonærer, aktive utøvere, ledere og tillitsvalgte i Sigdal Friidrettsklubb å kjøpe kvalitetsdresser (fritid og trening) til sterkt reduserte priser. Se vedlegg for mer informasjon.

Vi trenger 300 funksjonærer
Pr. i dag (12. juni) har vi på plass ca. 160 funksjonærer. 70-80 av disse er ”utdanna” dommere og vil være i funksjon ute på banen. Men det er behov for mange medhjelpere til f.eks. salg av mat og drikke, parkeringsvakter, nattevakter på skolene og stadion, vask og rydding ute og inne.
I dagene før NM, spesielt siste helg, vil det foregå ganske mye ”rigging”. Dette gjelder bl.a. oppsett av en del telt, publikumstelt, midlertidige gjerder, stadionreklame o.s.v.

Kjenner du noen som du tror er villige til å hjelpe til, be dem om å ta kontakt med Aaste Helgetveit eller Runolv Stegane.

Om NM jr.
Det er et stort arrangement vi har tatt på oss. Vår innsats ved UM 2008 var nok en god søknad. Nå må vi vise at vi klarer å gjennomføre arrangementet på en tilfredsstillende måte også i 2012!. Derfor er vi svært glad for at du har sagt ja til å stille opp.

600 deltakere – 78 finaler + mange forsøksøvelser i ”tre dager til ende”
Nøyaktig deltakertall blir først klart 17. juli. Da går kvalifiserings- og påmeldingsfristen ut. Fra fredag morgen til søndag ettermiddag skal det avvikles 78 finaler. Det er to juniorklasser: Jr. 19 (15-19 år) og Jr. 22 (20-22 år) Det vil bli aktivitet på friidrettsbanen fra ”morgen til kveld”, men det vil være litt roligere enn under UM midt på dagen. Første øvelse avvikles kl. 10.00 fredag 27. juli. Både fredag og lørdag er det start kl. 10 med avslutning ca. kl. 18. Søndag går øvelsene fra kl. 10 og avsluttes med stafetter ca. kl. 15.

Orienteringsmøter og ”kick-off” 22. juli
Ca. 14 dager før NM vil du og alle andre funksjonærer bli invitert til orienteringsmøte for din funksjon. Disse møtene vil holdes mandag 23. – torsdag 26. juli. Her vil vi informere nærmere om oppgavene du og den gruppa du tilhører vil få. Følg med i e-postboksen din!
Det blir ”kick-off” for alle med utlevering av funksjonærbekleding og anledning til å kjøpe en fantastisk NM-dress (se vedlegg) søndag 22. juli kl. 19.00.

NOK EN GANG: Takk for at du stiller opp som medhjelper ved junior-NM i friidrett i Sigdal 27. – 29. juli 2012!

  • Sponsorer