Liv Kleiv, Kristi Killingstad, Anne Elisabeth SeljordSpeaker Svein Olav Tovsrud ledet an da hovedkomiteen toget inn til åpningsseremonien. Det startet med en fanfare etterfulgt av velkomsttale av en stolt ordfører Kari Ask. Hun trakk fram de strenge kravene som må nås for å få delta, den formidable innsatsen til de frivillige og håpet alle ville trives. I tillegg trekte hun fram idrettsgleden, naturen, kulturen og naturen i Sigdal.

Visepresident i Norges Friidrettsforbund, Tore Hordnes, hyllet utøverne. 76 øvelser skal premieres.

– I dag starter også OL i London, men dette er mesterskapet er som et OL for mange av de som kommer hit i dag. Vi har en av dem som skal til London på onsdag her i dag, og vi ser sikkert flere av disse i OL om fire år.

Lederen i Sigdal friidrettsklubb, Runolv Stegane stod for offisiell åpning.

– Dette er et flott arrangement med en fantastisk ramme, takk for innsatsen til alle som har bidratt, sa NM-general Runolv.

Runolv Stegane, Svein Kleiv, Knut Erik Kjemperud, Kjell Håvard Flatin, Aaste Roe Helgetveit, Svein Sønju, Egil Lindbo, Astrid Torgersen, Rune Kaino Nikolaisen, Ingvild Stegane Strandbråten, Jonas Nicolaisen, Margit Aaby Flatin.Hele hovedkomiteen ble presentert, Runolv Stegane, Svein Kleiv, Knut Erik Kjemperud, Kjell Håvard Flatin, Aaste Roe Helgetveit, Svein Sønju, Egil Lindbo, Astrid Torgersen, Rune Kaino Nikolaisen, Ingvild Stegane Strandbråten, Jonas Nikolaisen, Margit Aaby Flatin.

Seremonien ble avsluttet med at alle reiste seg og sang «Ja, vi elsker».


  • Sponsorer