Presse

Det nærmer seg NM junior i Sigdal. 27. juli starter moroa på friidrettsarenaen i Prestfoss, midt i Sigdal kommune. Vi satser på å gjenta suksessen fra UM i 2008 og ønsker pressefolk velkomne til et innholdsrikt mesterskap preget av høyt tempo, glede, smerte og trivelige dager midt i Kunstnerdalen.

Det kommunale friidrettsanlegget ble bygget til UM i 2008, se informasjon på UMs nettsider: www.um2008.no. Det var en voldsom dugnadsinnsats som gjorde at anlegget kunne realiseres.

PRESSESENTER: Stadion ligger ved Sigdal ungdomsskole, og et klasserom rett over for stevnekontoret (1. etasje) vil derfor bli brukt som pressesenter. Der blir det arbeidsplasser for journalister og fotografer, og resultatlister vil ligge her. Arrangørens egen redaksjon vil holde til på et grupperom i samme gang.

AKKREDITERING: Vi vil vite hvem som kommer og ber om påmelding innen 20. juli til istegane@gmail.com. Dere kan hente akkreditering og pressemappe på stevnekontoret. Man må ha akkreditering og fotovest for å oppholde seg på indre bane. Fotovest får dere låne ved henvendelse til pressekontakt Ingvild Stegane Strandbråten. Hun holder til i samme gang som pressesenteret.

Spørsmål kan rettes til Ingvild Stegane Strandbråten på e-post istegane@gmail.com eller på telefon 47234774.

Velkommen til Sigdal 27.-29. juli!

  • Sponsorer