Full fart på kjøkkenet

Det er mange munner som skal mettes på et stort arrangement, ikke minst alle dem som overnatter og selvsagt også funksjonærer som står på dag og natt. Det er cirka 60 overnattende deltakere og 150 funksjonærer hver dag skal betjenes. Deltakerne får brødmat til frokost og kvelds mens funksjonærene får varmmat midt på dagen og kan steke seg vafler gjennom hele dagen.

Halvveis i mesterskapet har det gått med bl.a. 50 liter vaffelrøre. Ikke overraskende går det mer vann enn brus blant deltakerne.

 

Gunhild Aaby Albjerk forteller at deltakerne er godt fornøyd med frokost og en kjapp analyse av stemningen i funksjonærkantina tyder på at det ikke er noe å klage på der heller. Anita Torgersen og Elisabeth Braathen Skare i kjøkkengjengen forteller at det er hektisk, men gøy. Noen er også glade for å bidra uten å være “midt i smørøyet” av det som skjer.