Presse

Høsten 2019 arrangeres NM junior i Sigdal. 23. august starter moroa på friidrettsarenaen i Prestfoss, midt i Sigdal kommune. Vi satser på å gjenta suksessen fra NM junior i 2012 og UM i 2008 og ønsker pressefolk velkomne til et innholdsrikt mesterskap preget av høyt tempo, glede, smerte og trivelige dager midt i Kunstnerdalen.

Det kommunale friidrettsanlegget ble bygget til UM i 2008 og holdes i god stand bl.a. ved stor dugnadsinnsats.

PRESSESENTER: Stadion ligger ved Sigdal ungdomsskole, og et klasserom rett over for stevnekontoret (1. etasje) vil derfor bli brukt som pressesenter. Der blir det arbeidsplasser for journalister og fotografer, og resultatlister vil ligge her. Arrangørens egen redaksjon vil holde til på et grupperom i samme gang.

AKKREDITERING: Vi vil vite hvem som kommer og ber om påmelding innen 18. august til Ingvild Stegane Strandbråten, e-post: istegane@gmail.com eller tlf. 47234774. Dere kan hente akkreditering og pressemappe på stevnekontoret. Man må ha akkreditering og fotovest for å oppholde seg på indre bane. Fotovest får dere låne ved henvendelse til pressekontakt Ingvild Stegane Strandbråten. Hun holder til i samme gang som pressesenteret.

Presserelaterte spørsmål kan rettes til pressekontakt Ingvild Stegane Strandbråten, e-post: istegane@gmail.com eller tlf. 47234774.

Velkommen til Sigdal 23.-25. august!